Festival Còmic de Figueres - 2013

Sisena edició

Pallassos Sense Fronteres

PALLASSOS SENSE FRONTERES

Teatre El Jardí, dijous 18 d'abril de 2013, 22:00 h

20 anys de somriures: sessió especial del Cineclub Diòptria

Després de 20 anys d'existència, Pallassos Sense Fronteres ha realitzat més de 700 expedicions a 98 països diferents; més de 10.000 actuacions que el director de cinema Sánchez Alonso s'ha atrevit a condensar en 8 minuts, 30 segons de documental. Es tracta d'un recorregut urbà, d'una sensacional projecció d'imatges a través dels diferents suports publicitaris que van apareixent en el trajecte. La projecció representa l'estrena al cinema d'aquest original vídeo-resum commemoratiu.

Tot seguit, sense canviar de director, el documental «Viaje al Planeta Rojo». Un treball estrenat l'any 2010 que suposava el projecte de final de carrera d'aquest jove realitzador d'Almería. Un testimoni de 30 minuts de durada que retrata la vida quotidiana de la infància als campaments de refugiats palestins del sud del Líban i l'alteració provocada per l'arribada dels pallassos.

I després d'una pausa, ja per als mes ionquis, «El riure contra la guerra», de Carles Caparrós; un documental commovedor estrenat l'any 2008 que segueix una expedició de Pallassos sense Fronteres amb el seu fundador Tortell Poltrona al capdavant. Una baixada a les misèries de l'Africa subsahariana contrapuntades amb els somriures que hi porten els pallassos.

Entrada lliure

Presentació prèvia a càrrec

d'alguns destacats membres

de l'organització.

Cinema documental

 

     Web de l'ONG

     Web del Cineclub Diòptria

Youtube channel Twitter account Facebook page

Organitza: TiP Produccions — Disseny web: TemplateMo