Festival Còmic de Figueres - 2013

Sisena edició

Operetta

OPERETTA, Cor de Teatre

Teatre El Jardí, dissabte 20 d'abril de 2013, 21:00 h

Un espectacle que atrapa el públic pel seu ritme, el seu humor, la seva música i la seva força visual

El Festival Còmic es rendeix davant l'èxit i la qualitat d'aquesta darrera proposta de Cor de Teatre: Premi Popular de la 10ª edició dels Premis Unnim de teatre, Premi Butaca al Millor Espectacle Familiar (XVII edició premis de teatre de Catalunya), finalista en la quinzena edició dels Premis Max de teatre com a espectacle revelació...

Música «a cappella» i humor. Una hilarant barreja de cant coral i teatre gestual. Un passeig esbojarrat pel món de la lírica. Si Mozart, Wagner, Verdi, Bizet aixequessin el cap es pixarien de riure.

Quinze cors, àries i obertures d'òpera interpretats en directe; autèntiques acrobàcies d'humor gestual, gags a dojo, ritme impecable. El «bel canto» a l'abast de tothom. Vint-i-vuit personatges sota la batuta de David Costa, dirigits magistralment per Jordi Purtí.

Si no has vist l'espectacle ni al TNC, ni al Poliorama, ni al Liceu, ni al Teatre Victòria de Barcelona, ni al Festival Off d'Avinyó, ni al Temporada Alta de Girona... atrapa'l al Festival Còmic de Figueres. Una actuació molt especial. Enviarem aquests banyolins al West End de Londres i al Broadway novaiorquès amb catapulta. Fasten your seat belts!

PREU: 15,00 €

Comprar l'entrada

Espectacle cantat

     Web de la companyia

Youtube channel Twitter account Facebook page

Organitza: TiP Produccions — Disseny web: TemplateMo