Festival Còmic de Figueres - 2013

Sisena edició

Accidents Polipoètics

ONTOLOGÍA GENERAL
Accidents Polipoètics

Sala La Cate, dissabte 27 d'abril de 2013, 21:00 h

Uns contribuents excepcionals a les arts parateatrals, poesia sonora, polipoesia. -Lladren? -Doncs cavalquem. I així tota la tarda

Aquest duet de rapsodes anomenat Accidents Polipoètics és de les propostes més singulars que podia oferir el Festival Còmic. Xavier Theros (Barcelona, 1963) i Rafael Metlikovez (Granollers, 1964) presentaran “Ontología general”, l'espectacle que recull els seus vint anys de trajectòria; vint anys de lectures poètiques i de conferències escèniques en festivals, universitats i teatres d'arreu del món.

El que aconsegueixen no és fàcil –d'altres ho han intentat i han acabat quedant sols a la sala. Per a ells l'espectador importa... Potser la clau sigui aquesta. Saben treure els poemes fora del llibre, saben brindar-los a la gent que no llegeix poesia. Fan transcórrer el temps a través de jocs de veus i paraules amb molt sentit de l'humor.

Això sí, són la cosa més poc romàntica que hagin gitat mai entranyes de mare. Han sabut treure la poesia de la tauleta de nit i dur-la a bars i escenaris. Estem parlant de poetes de la paraula en veu alta, de poesia escènica. No tot havia de ser íntim i tediós. «I és que al final de la llum, sempre hi ha un altre túnel» –com ells mateixos afirmen.

PREU: 10,00 €

Comprar l'entrada

Espectacle en català i castellà

     Web de la companyia

Youtube channel Twitter account Facebook page

Organitza: TiP Produccions — Disseny web: TemplateMo