Festival Còmic de Figueres - 2013

Sisena edició

The Chanclettes

THE CHANCLETTES

L'ESCORXADOR, dissabte 20 d'abril de 2013, 23:30 h

Festival Còmic Party: espectacle interactiu per a temps de crisi

Anem endarrere: l'Amy Winehouse i la Whitney Houston no han mort. O millor encara, anem endavant: han ressuscitat. I per a continuar el sacrilegi, l'especialista, la Madonna. Després Lady Gaga, per allò de no decebre a ningú. Tot i que allò al final semblara més un polvorí que no pas un escorxador. Afortunadament la Raffaella Carrà i en David Guetta sí que sabran compartir escenari...

Totes aquestes i moltes més bogeries és el que proposen The Chanclettes en aquesta particular «dance session». Un espectacle ballat per part d'artistes i públic. Una sessió musical amb coreografies i accions teatrals carregades de pebre, wasabi i bon humor. Projeccions audiovisuals per a fer reviure tota la memòria televisiva i cinematogràfica de les nostres vides.

Un espectacle recomanat per a tots els públics que demana calçat còmode i que durarà fins que el Tribunal Constitucional ho permeti. The Chanclettes: una formació única, un gènere particular i una trajectòria d'èxit. El flamant Escorxador no podria inaugurar-se de millor manera. (No taqueu les parets, que als organitzadors ens pelen.)

Espectacle gratuït

Com arribar-hi?

Música, teatre, ball

     Web de la companyia

Youtube channel Twitter account Facebook page

Organitza: TiP Produccions — Disseny web: TemplateMo