Festival Còmic de Figueres - 2013

Sisena edició

Copacabana

COPACABANA, Cia. Ponten Pie

L'Escorxador, divendres 26 i dissabte 27 d'abril, 23:00 h

PETIT COPACABANA

L'Escorxador, diumenge 28 d'abril de 2013, 12:00 h

Un espectacle que fusiona teatre, cuina en directe i cabaret
2 funcions per a adults, 1 per als més joves (+8 anys)

En aquest temps de maridar-ho tot amb tot l'espectacle que proposa el creador Sergi Ots situa el llistó del invents gastro-teatrals a un altre nivell. No es conforma amb un maridatge carrincló, sinó que complica la pirueta proposant un espai no convencional per a dur a terme l'invent. És el que de forma comú es coneix com a espectacle «site specific».

La proposta va néixer a la Fira de Tàrrega i ha anat fent xup-xup per tota Europa fins a convertir-se en el plat que podrem degustar al Festival Còmic. Teatre visual, teatre d'objectes i cuina en una funció teatral on el públic també és tractat com a client i l'escenari abasta els 360º de visió de cadascun dels espectadors-comensals.

És un àpat per a alimentar lleugerament l'estómac i nodrir la ment; una martingala que entrellaça el món orgànic amb l'oníric, els ecos d'un desaparegut circ que poc a poc transformaran per complet el ritme de la vetllada.

Després d'uns anys de trajectòria amb companyies de renom com Comediants i Cirque du Soleil, Sergi Ots crea la companyia Ponten Pie per tal de realitzar els seus projectes més personals. En aquesta ocasió ens proposa una cuina de bon humor i diversió, un espectacle digne de la Guia Michelin.

PREU: 10,00 € / 7,00 € (infantil)

Aforament limitat. 70 localitats.

Durada: 75 minuts

     Web de la companyia

Youtube channel Twitter account Facebook page

Organitza: TiP Produccions — Disseny web: TemplateMo