Festival Còmic de Figueres - 2013

Sisena edició

Chez Leandre

CHEZ LEANDRE, Leandre

Espai Citroën, diumenge 21 d'abril de 2013, 12:00 h

No és un homeless. Tot el contrari. És un clown i el carrer és casa seva. Vine, passa, entra. Junts obrirem la porta del joc

Presentar en Leandre és un honor molt gran per al Festival Còmic de Figueres. Leandre Ribera és un artista d'unes qualitats excepcionals, un dels mims més valorats arreu del món. Amb el seu cos com a únic mitjà aconsegueix fer passar moments meravellosos a sigui quin sigui el seu públic.

A Chez Leandre fa del carrer casa seva i convida tothom a passar. Un cop la porta del joc és oberta, el seu art va seduint tothom. Un espectacle participatiu ple d'humanitat, tres quarts d'hora màgics que molts voldríem eterns.

Leandre sempre afirma que quan tenia 16 anys va poder veure actuar el mim Yves Lebreton a la Sala Villarroel de Barcelona. I que a partir d'aquí va voler fer com ell. Lebreton va participar en la primera edició del Festival Còmic de Figueres amb la seva obra mestra «Eh?». Actualment ja és molt difícil poder veure treballar en directe aquest gran artista, però amb Leandre en actiu l'assumpte perd gravetat.

PREU: 2,00 €

 

Durada: 40 minuts

     Web de l'artista

Youtube channel Twitter account Facebook page

Organitza: TiP Produccions — Disseny web: TemplateMo