Festival Còmic de Figueres - 2013

Sisena edició

Activitats paral·leles

Bon humor és llibertat

En un país on la cultura és ornamental pot passar que en moments de dificultats econòmiques les prioritats acabin desatenent els artistes, la creació i el bon humor. La trampa fàcil és plantejar si pa o pallassos, si material escolar o una exposició, si un quiròfan o un festival. La cultura és inversió, la seva falta provoca infestacions d'ineptes, corruptes i poca-soltes.

Per més adverses que siguin les circumstàncies la cartellera no pot quedar buida. Una societat lliure és una societat cultivada. D'aquesta convicció rebrota un any més el Festival Còmic. Serà la sisena edició. Més artistes que mai, més pallassos que mai, nous espais, nous formats d'espectacle perquè això d'anar de festival sigui una experiència divertida i realment enriquidora.

A més a més, enguany tot el protagonisme recau en artistes que viuen i treballen a Catalunya. Ara que el món comença a mirar-nos amb uns altres ulls hem decidit de fingir una mica. Volem fer veure que som una gent normal, que tenim una cultura sòlida, que la professió teatral gaudeix d'una salut òptima. I per a que la farsa quedi més creïble també ens fas falta tu. Vine a fingir, a fer veure que de tant en tant vas a teatre...

Humor gestual, humor en les paraules, humor cantat, esquetxos, obres senceres, al tall... Espectacles gratuïts o a preus molt baixos per a no excloure a ningú. Perquè d'aquesta n'hem de sortir tots plegats. I val més que ho fem amb bon humor. Passeja't per aquest web i tria. No et pots equivocar.

Gala Inaugural

GALA INAUGURAL

El Jardí, 12,00 €

19/4/13, 21:00 h | + info

Tarda de pallassos

TARDA DE PALLASSOS

El Jardí, a partir de 7,00 €

21/4/13, 18:00 h | + info

Youtube channel Twitter account Facebook page

Temps de carrotes

Organitza: TiP Produccions — Disseny web: TemplateMo