Humor de micro

Dissabte 26 de març 2016 - 21:00 h

Lloc: Teatre Municipal El Jardí, Figueres

Durada: 90 min

Preu: 18,00/15,00 €

Llenguatges: català, castellà

 

Això d'un paio davant d'un micròfon fent riure el personal s'ho van inventar els americans. I, com la coca-cola, va fer fortuna arreu del món. Alguns sabran de què parlem si esmentem el «club de la comèdia». Al Festival Còmic en diem «humor de micro», una nit dedicada a monologuistes de primera divisió.

En l'alineació, el gadità Alex O'Dogherty, un dels grans monologuistes espanyols, creador de l'espectacle The Hole 2, magistral actor de televisió (Camera Café, Doctor Mateo), de teatre, músic. José Corbacho: actor que es va començar a fer famós amb La Cubana, showman televisiu en moltes produccions d'El Terrat, director de cinema («Tapas», «Incidencias»). En Peyu, l'humorista català més ràpid, nostrat, jove, malparit. I l'uruguaià Godoy, que ben bé podria ser el pare de tots ells, tan astut i intel·ligent per vell com per diable.

 

comprar entrades

Artistes convidats

Alex O'Dogherty
Divertit és poc
Ell sempre recomana riure's d'un mateix. Li agrada burxar sobre els temes amorosos. Barreja l'humor, l'amor i les anècdotes de la vida quotidiana amb aquella mà esquerra i aquella fina ironia tan característica de la gent de Cadis. Un número u dels monòlegs.
José Corbacho
Riure's de tot una mica
Pot riure's de qualsevol cosa: de la política, del futbol, de les xarxes socials o la Internet sencera, de la religió, de la tele, dels homes i les dones, dels fills, dels videojocs. Amb cinquanta anys acabats de fer, aquesta estrella de L'Hospiwood no deixa res per verd.
Peyu
Una metralladora de parides
És cert, l'any passat ja va participar en la Gala inaugural i el novembre passat va tornar a actuar al teatre El Jardí. Però és que és molt bo, hòstia! Gràcies al seu «Ole tu!!!» a Figueres s'han arreglat alguns nyaps urbanístics. El públic que el coneix l'adora; el que el descobreix, flipa.
Godoy
Malabars amb les paraules
En Wellington Ángel Romero Godoy és una figura de referència fins i tot entre els propis monologuistes. Fa malabars amb les paraules i piruetes amb els significats. Absurd, cínic. Amb ell, riure, pensar i passar una bona estona va tot lligat.
altres espectacles