Tècniques de clown i mim

25-26 de març de 2016


Divendres 25: De 9 a 13 h i de 14 a 17 h

Dissabte 26: De 9 a 13 h i de 14 a 19 h

Lloc: Aula de Teatre, Figueres

Preu: 120,00 €

Preu especial: 100,00 €
          Antics alumnes dels cursos del Festival
          Còmic, d'El Galliner, socis de l'AGT,
          AADPC i APCC

Informació i inscripcions


info@festivalcomic.cat

Número de telèfon: +34 661 700 888


Entrada gratuïta a l'espectacle «Imagine-toi»


Idiomes: Francès/anglès
         amb intèrpret en català/castellà

Web de l'artista


 

Julien Cottereau ve a Figueres a estirar del fil: el fil de la teva comicitat. Amb tot el material pescat, mitjançant les tècniques del mim i el clown t'ajudarà a modelar el personatge que li proposis. La intenció és anar a l'idea; poca xerrameca i molta teca. Això sí, sense perdre de vista la diversió. De Julien Cottereau es pot aprendre a ser generós en escena; lliçons de simplicitat, improvisació, poesia i imaginació. Amplia els teus coneixements i la teva tècnica de la mà d'un ensenyant gens habitual en les propostes formatives de Catalunya.

SOBRE JULIEN COTTEREAU: És clown, mim, còmic, director d'escena, imitador de sons... I per sobre de tot un professional que sap fer-te sentir còmode tant dins com fora de l'escenari. Després d'un període de formació a l'ENSATT (Ecole Nationale Supérieure des Arts et Techniques du Théâtre) passa més de 10 anys amb el Cirque du Soleil com a primer clown de l'espectacle Saltimbanco. Després d'aquest període crea l'espectacle "Imagine-toi", una obra d'art, un univers sencer amb ell com a únic protagonista, un micro, el públic i ni una sola paraula. Un espectacle que li dóna el premi Molière com a revelació masculina i el premi SACD (Société des Auteurs et Compositeurs Dramatiques)

Curs adreçat a a professionals del món de l'espectacle i la comunicació que vulguin obtenir nous recursos còmics i ampliar formació i coneixements. Obert també a aficionats a l'humor i estudiants d'arts escèniques amb una mínima experiència en el món del teatre.

Descarregar PDF

espectacles