«What we do in the shadows»

Dimecres 23 de març 2016 - 21:00 h

Lloc: Sala La Cate, Figueres

Durada: 86 min

Preu: 5,00 €

Llenguatges: cinema


 

Els responsables del Cineclub Diòptria i el Festival Còmic van decidir que si s'havia d'escollir una pel·lícula divertida que per moments deixés els espectadors a l'inrevés, millor agafar-la de les antípodes, així la volta seria completa. Nova Zelanda, país convidat.

«What we do in the shadows» és una pel·lícula de l'any 2014 que va guanyar el Premi del Públic al Festival de Sitges i el Premi a la Millor Pel·lícula al Festival de Toronto. Escrita i dirigida pels grans còmics neozelandesos Jemaine Clement i Taika Waititi, en poc temps ha esdevingut una pel·lícula de culte. Una opció immillorable per a donar el tret de sortida al Festival Còmic de Figueres.

Sinopsi: Viago (Taika Waititi), Deacon (Jonathan Brugh) i Vladislav (Jemaine Clement) són tres vampirs que comparteixen pis a Wellington. Fan el possible per adaptar-se a la societat moderna: paguen el lloguer, es reparteixen les feines de la llar i intenten que els convidin a entrar als clubs. Una vida normal si no fos per un petit detall: són immortals i han d'alimentar-se de sang humana. Quan l'humà Nick és convertit en vampir per Petyr, el company de soterrani dels tres protagonistes, aquests hauran d'ensenyar-li com funcionen les coses en la seva nova vida eterna.

 

«És una de les millors comèdies de l'any. Té tots els ingredients per a convertir-se en pel·li de culte.» Mariló García (Cinemanía)

«Una pel·lícula de vampirs per als que no els agraden les pel·lícules de vampirs.» Peter Travers (Rolling Stone)

«Divertidíssima, gamberra i iconoclasta comèdia (...) una de les pel·lícules més originals que s'han vist en molt de temps. Per a petar-se de riure.» Alberto Luchini (El Mundo)

espectacles