Risoteràpia als barris

Divendres 25 de març


Horari: D'11 a 14 hores

Lloc: Rally Sud, Figueres
    Associació de Veïns Rally Sud
    Plaça Pous i Pagès

Inscripcions: tel. 618 141 871
    associaciodeveinsrallysud@hotmail.com

Dissabte 26 de març 2016


Horari: D'11 a 14 hores

Lloc: Horta de l'Hospital, Figueres
    Ass. de Veïns Horta de l'Hospital
    Plaça Joan Tutau

Inscripcions: tel. 657 934 319
    rafaarjona59@hotmail.com


 

Preu: Gratuït

Adreçat a persones de totes les edats i condicions físiques

Que dur? Roba còmoda i aigua per beure

Info general: info@festivalcomic.cat / tel.: 661 700 888


Des de l'any 2012 la risoteràpia forma part del programa d'activitats paral·leles del Festival Còmic. Al llarg de les quatre edicions celebrades ha recorregut diferents espais de la ciutat: l'Institut Ramon Muntaner, la Cate/Parc-bosc, la Rambla i el Castell de Sant Ferran. Amb la voluntat d'arribar a tants llocs com sigui possible, aquest any el bon humor s'escamparà per diferents barris de la ciutat.

La Mari Luz Lurbe és una professional del riure i del somriure, una activista que porta vint anys fent riure a la gent. La sessió que ens proposa és una experiència de grup on s'utilitzaran principis de la intel·ligència emocional, l’humor, el somriure, el riure, el pensament positiu i diverses tècniques de relaxació.

Després d'una petita part teòrica posarem la nostra imaginació a mercè de la música, el joc i el moviment corporal; obrirem una altra dimensió per a entendre i viure la vida de manera més positiva; treballarem de manera senzilla i lúdica la cohesió, la desinhibició i la bona comunicació; donarem pistes per a una filosofia de vida més sana per a la nostra ment. Tot i que l'experiència servirà bàsicament per a passar-s'ho bé també proporcionarà informació i sensacions a les persones que hi participin, uns recursos molt útils per a recuperar motivació i gaudir de la vida diària.

espectacles