Gala inaugural

Dijous 24 de març 2016 - 21:00 h

Lloc: Teatre Municipal El Jardí, Figueres

Durada: 90 min

Preu: 18,00/15,00 €

Llenguatges: català, castellà, mim, clown

 

La Gala inaugural és un espectacle únic i irrepetible que el públic espera amb candeletes. Tot i que no caldria: el Festival Còmic ja omple el Teatre El Jardí d'espelmes. Com cada any Figueres rep la primavera vestida de cabaret.

El Lido i el Crazy Horse de París cediran per una nit dos dels seus millors artistes al festival: el mim-clown Housch-ma-Housch i el catastròfic però sorprenent mag Otto Wessely. També es podrà gaudir en directe del popular i salat humorista televisiu Santi Rodríguez (El Club de la Comedia, 7 Vidas) en una gala conduïda pel senyor Bohigues, el cambrer amb més conya de tota Catalunya...

 

comprar entrades

Artistes convidats

Otto Wessely
Espectacle total
El seu primer truc va ser neixer el dia de la invasió russa al seu país, Àustria, i fer-se mag. Desastrós, decadent, entranyable. De París a Las Vegas, amo i senyor dels cafès-teatre, els cabarets i els music-halls. Actualment, estrella del Crazy Horse parisenc.
Sr. Bohigues
Pensador de barra lliure
El senyor Bohigues és un personatge que habita fa més de quinze anys dins l'actor terrassenc Eduard Biosca. Ha conquerit també el programa Versió RAC1 de Toni Clapés i tota TV3. El seu pessimisme desprèn optimisme. Ho critica tot. El cambrer ideal.
Housch-ma-Housch
L'humor més excèntric
Ucraïnès, treballa a París i resideix a Alemanya: un autèntic marcià. Un mim-clown d'estil inclassificable. Format a l'Escola de Circ de Kíev, premiat en nombrosos festivals, arriba a Figueres provinent del Lido de París, amb escala al Festival de Monte-Carlo.
Santi Rodríguez
El somriure fresc
Ser andalús i humorista és una combinació explosiva. Aquesta mescla de resignació i ironia, aquesta sensació constant d'improvisació, aquest treure petroli de qualsevol situació... i sempre des de la més pura alegria. Va néixer a Màlaga i viu a Jaén. Està tot dit.
altres espectacles