Festival Còmic de Figueres - 2013

Sisena edició

Curs de clown

CURS DE CLOWN AMB PEPA PLANA

Aula de Teatre de Figueres, dies 19, 20 i 21 d'abril

Viure al país del «sí»

El pallasso no és un personatge, és una persona, la més humana de tots els humans. No és un actor, perquè un actor de veritat composa el seu personatge encara que no tingui res a veure amb la seva personalitat. El pallasso existeix ja en un mateix, és ell multiplicat per mil. Treballar amb el pallasso es treballar amb el cor.

Els objectius del curs seran crear un espai perquè puguis ser pallasso o pallassa, improvisar, expressar, imaginar, crear i jugar en escena; sense por, gaudint del fracàs i potenciant les teves qualitats. Aprendre a mirar amb ulls pallassos per a transmetre les nostres emocions i escoltar les mirades dels altres.

Explorar la comicitat de cadascú, buscar la teva forma de fer riure, pròpia i genuïna. Generar un codi comú on poder expressar lliurement la tendresa des de la comicitat sense por al ridícul. Observar-se a un mateix, ser honest i veure com et mous, com reacciones, quins tics tens, què et fa riure i què fa riure als altres quan estàs en escena. Potenciar-ho.

Pepa Plana és una pallassa de reconegut prestigi internacional que necessita molt poques presentacions. El public de casa nostra la coneix de pe a pa. Ha estat Giulietta, ha estat Penèlope i després d'un any al Cirque du Soleil de Montreal torna amb més ganes que mai d'endegar nous projectes; aquest curs n'és el primer.

 

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS A:

Youtube channel Twitter account Facebook page

Organitza: TiP Produccions — Disseny web: TemplateMo