Festival Còmic de Figueres - 2013

Sisena edició

Fulletó sobre l'acció de vendre carrotes

TEMPS DE CARROTES

I de pastanagues i safanòries, i bastunages i estafanòries, i garrotes i carlotes, i corlotes, safranòries, sanaòries, safranàries, fanadòries...

És temps de dir-ho amb totes les veus de la Cultura. L'assistència al teatre no s'hauria de penalitzar amb un 21% d'IVA. Aquesta mesura deixa Catalunya, l'Estat espanyol com un dels únics llocs de la zona euro que no aplica l'IVA reduït en els ingressos de les activitats culturals. A més a més significa l'ofec definitiu per a una gran majoria de professionals del sector.

Un país sense cultura és un país mort. “Per la salut de la cultura” és una acció de protesta realitzada originàriament al Teatre de Bescanó el mes de novembre de 2012 i que el Festival Còmic de Figueres repetirà el dia 19 d'abril de 2013 en la seva gala inaugural.

De forma excepcional l'assistència al primer dels espectacles del festival no es farà a través de la compra d'una entrada (gravada amb un 21% d'IVA) sinó d'una carrota (gravada amb un 4%), l'entrada vindrà de regal amb la carrota. L'objectiu és que públic, artistes i organitzadors mostrin el seu rebuig a un IVA que està frenant inútilment el consum cultural.

Aquesta no és una campanya d'evasió d'impostos sinó un acte de dignitat més davant una decisió política desafortunada i contraproduent del Govern espanyol.

Gala Inaugural

GALA INAUGURAL

Teatre El Jardí, divendres 19 d'abril, 21:00 h

PREU DE LA CARROTA: 12,00 € (11,54 € + 4% d'IVA)

Youtube channel Twitter account Facebook page




Organitza: TiP Produccions — Disseny web: TemplateMo