El nostre canal a Youtube Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Facebook

Un espectacle a cor obert

Hi ha personatges que s'apoderen dels actors d'una forma asfixiant. Li ha passat a Rowan Atkinson amb Mr. Bean, a Tom Selleck amb Magnum... i podríem continuar la llista estona i estona. Li hagués pogut passar a Manuel Manquiña amb en Pazos: aquell honest treballador del narcotràfic galaico-portugués dels anys 90 de la pel·lícula Airbag.

Afortunadament en Manuel Manquiña, actor, no viu de rendes. Fins i tot és capaç d'indignar-se com un ciutadà com cal. Amb aquest darrer treball, a cavall entre el monòleg i el soliloqui Manquiña diu algunes de les coses que tots hem pensat alguna vegada. És un espectacle que barreja intel·ligència amb certes dosis de barbàrie. Pocs com ell alhora de fer riure; una mordaç crítica d'alguns aspectes de la vida i la política actual.

I no només es tracta del seu darrer treball, "El Indignado". Manuel Manquiña ens ha preparat una selecció de perles d'altres espectacles. Perquè anar de Finisterre al Cap de Creus no es fa cada dia, l'ocasió ho val.

En Manuel Juan Francisco del Cristo de la Victoria Prieto Comesaña, de nom artístic Manuel Manquiña, és un actor gallec que ha intervingut en més de 30 pel·lícules i que combina el cinema amb la interpretació i la direcció teatral. Enguany el Festival Còmic de Figueres s'ha fixat en ell. A través de la projecció de la pel·lícula Airbag i d'aquest espectacle ens acostarem a la figura d'un actor que és sinònim de bon humor.


Dia de la funció: DIVENDRES 13 D'ABRIL Hora d'inici de l'espectacle: 22:00 H
Lloc: TEATRE EL JARDÍ, FIGUERES Preu: 12,00 €
Espectacle en llengua castellana COMPRAR L'ENTRADA