El nostre canal a Youtube Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Facebook

Conferència optimista

La Fundación Collado-Van Hoestenberghe és un laboratori de creació escènica independent i autogestionat amb base a L'Empordà. El particular sentit de l'humor d'aquest col·lectiu arriba a l'espectador per camins poc convencionals i carregat de vitalitat i esperit crític. Una proposta molt interessant per aquesta cinquena edició del Festival Còmic.

L'Ernesto Collado és un popular actor i creador de l'escena contemporània barcelonina i empordanesa, un "enfant maudit" que quan ha fet bondat se l'ha pogut veure a sèries de televisió com "El cor de la ciutat", "Mar de fons" i "Sagrada Família". La Barbara Van Hoestenberghe és músic i performer belga de característiques folk-punk-pop-dadaïstes.

Si atenem a la forma com descriuen el seu espectacle, ja podem fer-nos a la idea del seu calibre: "Un conferenciant que pateix despreniment d'orelles i la seva assistent flamenca (la dels mitjons de tennis) intenten desesperadament exposar el seu punt de vista estràbic. Una experiència musicalment estupefaent amb cowboys i cigrons carismàtics."

Aquesta és una conferència sobre el que més els agrada del que saben. També inclou coses de les que no en saben res però que els agraden molt i coses de les que no n'estan molt certs però que els fan gràcia. En definitiva, un inventari de coses bones, autèntics miracles i meravelles en uns temps saturats de mediocritat i mals presagis.


Dia de la funció: DISSABTE 21 D'ABRIL Hora d'inici de l'espectacle: 22:00 H
Lloc: TEATRE EL JARDÍ, FIGUERES Preu per entrada: 12,00 €
Web de la companyia COMPRAR L'ENTRADA