Cultiva el riure mitjançant el cos

Rocío Martín Simón

Taller de risoteràpia i coaching lúdic

Sortint del búnquer

La Rocío Martín és una risoterapeuta integrativa i coach lúdica dedicada a investigar, aplicar i compartir els múltiples beneficis que ens aporta el riure. El riure és aquella fortalesa tan reparadora que degudament entrenada permet mantenir en forma el nostre estat d'ànim.

Mitjançant el cos, la música i el joc cultivarem el nostre riure i el nostre benestar, a la vegada que comprovarem els seus efectes a nivell físic, mental i emocional. A través de divertits exercicis, sense ni adonar-nos-en, podrem arribar a alliberar càrregues i maldecaps i trobar enfocaments més saludables a tot tipus de grisors. I qui ja vingui feliç de casa, doble diversió!

Breu presentació de la Rocío:

"Crec fermament que el riure és una fortalesa molt reparadora que hauríem d’entrenar habitualment per mantenir en forma el nostre estat d'ànim" Rocío Martín

Els tallers de Risoteràpia son una porta al nostre món interior emocional i fan que mitjançant el joc, l’expressió corporal, la comunicació, el ball i d’altres elements que ens indueixen a riure, puguem canalitzar i exterioritzar els nostres prejudicis i limitacions, permetent-nos visualitzar les situacions des d’una perspectiva més positiva, més creativa, més beneficiosa i sobretot més saludable. Tot i que l’objectiu principal es aconseguir que cadascuna obtingui recursos per a sentir-se alegre i feliç.

Al llarg del meu recorregut com a risoterapeuta he realitzat entre d’altres, diferents tallers a grups de dones. Aquesta experiència sempre ha estat molt positiva per l’alliberament i desinhibició individual, així com també la complicitat i la unió que es genera entre les integrants del grup per mig de les dinàmiques del riure.

Com a risoterapeuta la principal justificació del meu treball es facilitar a les persones entrar en contacte amb el seu nen interior perquè és aquest el que els aporta il·lusió, alegria i entusiasme. D’aquesta manera espero aconseguir alliberar la càrrega dels problemes quotidians i conscienciar sobre els beneficis que el riure te sobre el nostre estat emocional i físic.

pictograma-agenda.png
Dissabte, 16d'abril, 11 a 13 h

pictograma_lloc.png
Parc-bosc - Plaça Isabel-Clara Simó

pictograma_idioma.png
Català

pictograma_preu.png
Activitat gratuïta

pictograma-espectacle.png
Per a realitzar el taller s'aconsella dur roba còmoda i aigua per beure. Activitat apta per a persones de totes les condicions físiques.


ACTIVITAT COMPLETA

INSCRIPCIONS TANCADES