Dimitri Bogatirev & Family

Aga-Boom


Aga-boom és un èxtasi per a públic de totes les edats, l’espectacle total. Dimitri Bogatirev i la seva esbojarrada família tornen a Figueres per a celebrar que el Festival Còmic fa deu anys. La millor tradició russa de clown, el més pur estil "Cirque du Soleil" arriba de nou des de Las Vegas. Un regal per a totes les nenes i els nens que amb les seves rialles han fet, fan o continuaran fent gran aquest festival —ganàpies de 14 a 99 anys inclosos. No hi ha una festa del teatre més completa: joc, diversió, rialles, pilotes gegants, papers i més papers. Pallassos en estat pur. Una altra actuació única a Catalunya.



«El clown és una forma d’art que requereix habilitats formidables. Aga-boom són els grans mestres en aquest art.»

WINNIPEG FREE PRESS


«No puc imaginar cap persona entre el públic –sigui quin sigui el seu gust, la seva nacionalitat o el seu gènere– sortint del teatre sense un gran somriure d’orella a orella. Estil universal i únic.»

THE TOLUCAN TIMES


«El final de l’espectacle frega literalment el descontrol; és tan divertit que el públic riu com mai s’hagi pogut riure anant al teatre. La mainada toca el cel, pràcticament com també fan els adults.»

LOS ANGELES TIMES


Diumenge 16 d'abril, 19:00 h

Teatre El Jardí, Figueres

18,00 € / 15,00 €

10,00 € fins a 12 anys

80 minuts

Clown, gest, comèdia física