Reserva obligatòria de localitats

Entrades gratuïtes


«Piti Peta Hofen», LPM

«Diàriament», Cia. Tot

«Fly me to the moon», Cia. Leandre Clown

«Sóc la Mercè», Cia. Quarta Regional

«Kalabazi», Jessica Arpin


ATENCIÓ


Per tal de donar compliment a les mesures oficials de contenció del brot de  COVID-19 només es podrà accedir als espectacles gratuïts amb reserva  prèvia.


COM RESERVAR LOCALITATS?


Caldrà registrar-se al servei de venda d'entrades de FIGUERES A ESCENA i efectuar un procés complet de compra a cost zero. D'aquesta manera quedarà registre dels assistents.


NO es gestionaran reserves de localitats a taquilla.


ÈTICA I RESPONSABILITAT


Les dades indiquen que un cert percentatge de persones que reserven entrades no assisteixen després als espectacles corresponents. MOLT LLEIG!


Reservar una localitat gratuïta només pel temor de quedar-se sense entrada , ignorant la disponibilitat personal per la data de celebració de l'espectacle o les informacions relatives a la proposta és d'una baixesa moral immensa.


El Festival Còmic de Figueres perseguirà totes aquelles persones que amb la seva absència en privin d'altres a gaudir del millor humor del moment. Els col·locarà un nas de pallasso i els lligarà al monument a Narcís Monturiol tres dies a sol i serena. COM A MÍNIM.


El teatre de carrer

 

Una de les raons de ser del Festival Còmic de Figueres és el teatre de carrer i les propostes gratuïtes.

 

Un fet tant simple com una actuació al carrer s'ha convertit en una gimcana d'obstacles moltes vegades insuperable.

 

No podem saber quina direcció prendran les arts de carrer, és aviat per dir-ho. En aquests temps de deshumanització caldrà veure quina capacitat tenim de mantenir els nostres rituals festius i associatius. Potser caldrà investir nous rituals i crear nous espais.

 

Ara com ara fa vergonya haver d'oferir espectacles de carrer en aquestes condicions. La reserva obligatòria per Internet exclou els passavolants, els distrets, les persones sense accés a la tecnologia per a les quals totes aquestes propostes també estàven pensades.

 

Si coneixeu d'algú que pugui quedar exclòs d'aquests espais poseu-lo davant del vostre privilegiat telèfon mòbil,  llegiu-li les sinopsis dels espectacles, mostreu-li les fotografies i gestioneu-li una entrada gratuïta.

 

I l'any que ve ho farem millor.