Grup Iris - Convidada especial: Mari Luz Lurbe

Risoteràpia

Xerrada i taller


Farà set edicions que els tallers de risoteràpia formen part de la programació del Festival Còmic; cada any en un emplaçament diferent regalant somriures i consells per a una vida més feliç: Institut Muntaner, Parc-Bosc, Rambla, Castell de Sant Ferran, Rally Sud, Horta de l’Hospital, Poblenou, Marca de l’Ham. Aquest 2019, Hospital de Figueres.


Quin millor camí cap a la salut que el camí de la rialla! Per a posar en valor l’important treball que realitza el Grup Iris (associació d’empordaneses afectades de càncer de mama), per a contribuir a normalitzar davant la societat aquest procés que travessen tantes persones... teràpia del riure en un dels àmbits més escaients. Xerrada i sessió pràctica optativa. Sempre és bon moment per començar a somriure.


  • El Grup Iris és un col·lectiu de recolzament i suport a dones afectades de càncer de mama. El seu àmbit és la comarca de l'Alt Empordà. El seu objectiu va més enllà dels aspectes mèdics de la malaltia, és un espai d'acollida que ofereix eines per a afrontar aquest important repte vital. Visita l'espai web del Grup Iris per a més informació.


Dissabte 20 d'abril, 11:00 h

 

Activitat gratuïta


2 hores

Es podrà participar de les activitats tant de forma separada com conjunta: xerrada i taller de risoteràpia tot junt o només xerrada o només taller.

 

Per a realitzar el taller s'aconsella dur roba còmoda i aigua per beure.

Activitat apta per a persones de totes les condicions físiques

 

Recomanable a partir de 16 anys

INFORMACIÓ

Tens algun dubte sobre el funcionament de l'activitat? Posa't en contacte amb nosaltres i te'l resoldrem.

Camp obligatori
Camp obligatori Adreça de correu no vàlida
Camp obligatori
Missatge enviat satisfactòriament.
Missatge no enviat. Hi ha algun error en l'adreça o els servidors de correu.