Ananda Das

Ioga del riure

Sessió col·lectiva


En aquest taller practicaràs exercicis de riure, rialles a través dels txakres, tècniques de respiració en la rialla, mantres somrients, meditació enriolada, riures i somriures tàntrics i relaxació. Aprendràs a riure’t de la ridiculesa de la ment enmig de molta diversió i complicitat. Un espai segur on el riure i el somriure podran fluir en llibertat i la part creativa del nostre cervell i els nostres nens i nenes interiors podran volar.


"Ananda" significa «pura joia; per «das» ens referim a «servent», «ioga» és «unió divina». Ananda Das Ioga, doncs, és l’expressió d’un propòsit: servir en la pura joia de la unió divina. Per a totes aquelles persones no avesades a la matèria tot això pot sonar a secta de guillats. No pas. Quan hagueu conegut l’Ananda, el facilitador del taller, veureu que és pura humanitat i constatareu que riure és diví.


  • L'Ananda Das és un guia espiritual, un savi i un home molt divertit; un gran mestre certificat per la Laughter Yoga University; una figura internacional que honora el Festival Còmic de Figueres. Passa per l'espai web de l'Ananda Das, www.anandadasyoga.com, i et faltarà temps per a inscriure't al seu taller.


Diumenge 21 d'abril, 10:00 h


Activitat gratuïta

Caldrà aportar 1,00 € de taxa al Consorci Castell de Sant Ferran

en concepte de manteniment de la fortalesa

3 hores

Dur roba còmoda i aigua per beure.

Activitat apta per a persones de totes les condicions físiques


Recomanable a partir de 16 anys

INSCRIPCIÓ PRÈVIA OBLIGATÒRIA

COMPLET!