FIGUERES, del 2 al 5 d'abril de 2015

«Somriure a la vida», risoteràpia

De tot hi ha, a la vinya del Senyor: empiristes, somiatruites, marxistes, entomòlegs... cadascun d'ells amb les seves teories i certeses, llums i ombres. Enmig de tot aquest batibull n'hi ha que sumen i que resten. Aquesta és una activitat pensada pels que sumen, pels que creuen que el batre d'ales d'una papallona pot ser percebut a l'altra punta de món.

En quatre hores de joc, diversió i meditació conduïdes per la Mª Luz Lurbe evocarem sentiments de pau, salut i alegria. És clar que es tracta d'una sessió de teràpia del riure, però aquest cop, més que mai, pensarem en els altres. Segur que entre tots aconseguim fer d'aquest món un lloc millor.

Un pas endavant

Al Festival Còmic de Figueres no només entenem el bon humor com una successió d'espectacles divertits; al llarg de tres anys de col·laboració amb la Mª Luz Lurbe hem anat creant un espai per a totes aquelles persones que de forma més conscient volen utilitzar-lo com a instrument de felicitat.

Enguany us proposem una activitat renovada en el marc incomparable de la fortalesa de Sant Ferran. Pugeu al Castell: hi farem la pau!

Benet Contesti

I com a cirereta del pastís, en Benet Contesti ens farà algunes demostracions pràctiques de transmissió d'energia, o el que és el mateix, transmissions de biofotons d'una persona a una altra. La distància no existeix. Apassionant!

→ Web d'en Benet Contesti

© Titín & Pi 2015  |  Design by Elemis