FIGUERES, del 2 al 5 d'abril de 2015

Estrena bon humor

Espectacles internacionals d'estrena al nostre país, xous fets a mida per al festival, concerts gratuïts de gran format... Regala bon humor i segur que l'endevines. Una programació per a tots els gustos.

Una cita anual amb el millor humor del moment. Un complement alegre a la Setmana Santa.

← PROGRAMACIÓ COMPRAR ENTRADES →

TEATRE-CABARET EL JARDÍ

  1. + info

    «Gala inaugural»

    Dijous 2 d'abril de 2015, 21:00 h

    La Gala és la salva del Festival Còmic, el "txupinazo". És quan el Teatre El Jardí torna a aparèixer vestit de cabaret amb taules, copes de cava, vellut i lluentons. És la nit ideal per anar a riure sense pensar massa i fer treballar la musculatura abdominal...

  2. + info

    «Hotel Paradiso», Familie Flöz

    Divendres 3 d'abril de 2015, 21:00 h

    Els alemanys Familie Flöz són referents mundials en teatre de màscares, mim i humor. Fa més de vint anys que els seus espectacles familiars fan riure a mig món. Tot i que els actors donen vida als personatges des de darrera una carota, l'espectador acaba tenint la sensació que aquests personatges han parlat, rigut i plorat de debò...

  3. + info

    «Concerto a tempo d'umore», OCE

    Dissabte 4 d'abril de 2015, 21:00 h

    El més arriscat que podíem fer l'Orquestra de Cambra de L'Empordà, el director teatral Jordi Purtí i el Festival Còmic de Figueres era una producció teatral. Ens en vam sortir. I el meló ha sortit bo. Tant que des de l'estrena a Figueres en la passada edició del festival l'espectacle no ha parat de voltar i recollir bones crítiques.

  4. + info

    «La gran ilusión», El Mago Pop

    Diumenge 5 d'abril de 2015, 21:00 h

    Antonio Díaz, el Mago Pop, no fa trucs: crea il·lusions. Actua en grans teatres, platós de televisió, té un programa propi al canal televisiu Discovery Max, guanya premis... La fita més important de la seva trajectòria professional és la participació en la passada gala inaugural del Festival Còmic de Figueres ;-)

© Titín & Pi 2015  |  Design by Elemis