Gala Inaugural

Una nit de traca i mocador

El rei de l'humor per antonomàsia, Juan Carlos Alfonso Víctor María de Borbón y Borbón-Dos Sicilias Albà y Noya, serà el presentador oficial de la nit. Tot un rei interpretant el paper de bufó de la cort. Tot un bufó fent de rei. Lliure de la cotilla televisiva i sense la pressió d'una "família irreal" en escena, Toni Albà interpretarà el monarca que l'actual moment polític demana.

Compartirà escenari amb tota la rastellera de personatges populars que el televisiu Pep Plaza sempre porta al sarró. El públic podrà xalar amb el talent d'aquest humorista en directe, amb els seus inacabables recursos gestuals i els seus infinits registres de veu.

I tot i que l'humor d'imitació travessa un moment dolç a casa nostra i és just fer-se'n ressò, una gala inaugural, un cabaret màgic seria ben poca cosa sense l'humor poètic i la sensibilitat d'artistes com Hugo e Inés. Des del Perú, una pedra preciosa, barreja sublim de mim i titelles, gràcia i imaginació. També el darrer Premio Nacional de Circo, clown de referència, Tortell Poltrona, contribuïrà a fer d'aquesta gala, la nit més completa.

Un programa que reblarà el clau amb el mag Antonio Díaz. D'aquí a uns anys aquest jove talent representarà el cas del deixeble que acaba superant els seus mestres. Es veu a venir. De petit va veure volar en David Copperfield i va somniar que un dia també volaria. Ara el seu personatge, El Mago Pop, és la gran revelació del canal televisiu Discovery Max. El seu espectacle "La gran ilusión" omple platees allà on va. Reconegut admirador de Tamariz, aquest darrer Premio Nacional de Magia, vindrà a Figueres a seduir, entabanar i fer riure el seu públic en la nit més màgica del festival.

Detalls

CABARET DE VARIETATS

Dia i hora: Dijous 17 d'abril de 2014, 21:00 h

Lloc: Teatre El Jardí, Figueres Com arribar-hi

Artistes participants:

Toni AlbàPep PlazaHugo e InésTortell PoltronaAntonio Díaz, El Mago Pop


Durada: 2 hores (amb mitja part)

Idiomes: Català, castellà

Públic: Adult, preferiblement

Preu: 12,00 € Comprar l'entrada