El nostre canal a Youtube Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Facebook

Diversió per a tota la família

"Ah-yah-yah Reviu" és producte del joc del telèfon: es comença pronunciant d'una manera i acaba escrit d'una altra. I també perquè el número més famós de l'espectacle consisteix en una entranyable conversa a través d'un gran telèfon vermell...

L'espectacle original es titulava "Asisyai-revue". Va ser un dels cinc celebrats espectacles de Licedei, la companyia russa que l'any 1968 fundava Slava Polunin. I tot i que aquest espectacle ja és història, amb "Ah-yah-yah Reviu" el Festival Còmic recupera alguns dels números que han convertit Licedei en companyia de referència en el món del clown.

En rus, "licedei (litsedeyi)" significa "els que fan ganyotes", una manera immillorable de definir els pallassos. Asisyai és el personatge més popular d'aquesta troupe, el va crear el gran Slava Polunin; els que hi entenen diuen que conté la tristesa poètica del gran mestre de clowns Leonid Engibarov, el refinament filosòfic de la pantomima de Marcel Marceau i la humanitat i l'agudesa còmica de Charles Chaplin.

"Ah-yah-yah Reviu" serà una altra funció única dins del marc del Festival Còmic. Una tarda plena d'emocions i bon humor per a gaudir en família, per a formar espectadors, per a celebrar la grandesa dels pallassos.


Dia de la funció: DIUMENGE 15 D'ABRIL Hora d'inici de l'espectacle: 18:00 H
Lloc: TEATRE EL JARDÍ, FIGUERES Preu: 10,00 € (adults), 5,00 € (menors de 10 anys)
Espectacle d'humor no verbal Fragment de vídeo
Web de la companyia COMPRAR L'ENTRADA