El nostre canal a Youtube Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Facebook

Energia, poesia i diversió en estat pur

El món de la sastressa és la seva taula, el seu taller, mirant a través dels traus s'hi entreveuen mil històries. Entre nines de drap i maniquins que ballen, Gardi Hutter cus la trama de l'espectacle sense estalviar en sorpreses i trapelleries. El cosidor és un abisme, i entre tants de rodets... fins i tot el destí pot perdre el fil.

L'espectacle és energia en estat pur; ha estat escrit a quatre mans entre Gardi Hutter i l'artista alemany Michael Vogel, que també en signa la direcció. Històries fantàstiques, fellinianes que donen vida als objectes amb molta sensibilitat i poesia.

El destí és el gran tema de l'espectacle. En una de les seves divertides i rocambolesques peripècies la sastressa té un petit accident. El clown, la figura immortal de l'imaginari col·lectiu transita entre la vida i la mort. Efectes especials per a riure fins a la mort. Una sastressa que se'n va al més enllà, que no mor. Talment com una obra mestra.

És el segon cop que Gardi Hutter visita el Festival Còmic. Ens ofereix aquest espectacle en estrena absoluta al nostre país. És una artista de referència. Al llarg de la seva trajectòria ha creat set espectacles teatrals i un per a circ. Des del 1981 acumula més de tres mil actuacions en més de vint-i-cinc països. Ha recollit nombrosos premis arreu del món i el seu treball sempre gaudeix dels elogis de la crítica.


Dia de la funció: DIVENDRES 20 D'ABRIL Hora d'inici de l'espectacle: 22:00 H
Lloc: TEATRE EL JARDÍ, FIGUERES Preu per entrada: 12,00 €
Espectacle d'humor no verbal Fragment de vídeo
Web de l'artista COMPRAR L'ENTRADA