El nostre canal a Youtube Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Facebook

La mare que els va arribar a...

Humor verbal. Personatges de culte. Impossible recordar massa detalls dels seus espectacles, el foc creuat d'històries i paraules no donen pausa al riure. «Parecido no es lo mismo» és el nom de la seva nova proposta. D'ara endavant serà el nom de cada nou espectacle. Perquè tots els espectacles de Faemino y Cansado són semblants, però no són el mateix.

Davant d'arguments d'aquesta altura pot semblar que aquests dos paios t'acollonen. La realitat és que t'acollonen. Però poden fer-ho. La seva solvència en escena és inqüestionable. L'entesa mútua és absoluta, funcionen com un rellotge suís.

El seu humor és intemporal, no es fiquen en política, no parlen de la parenta. Són l'antítesi d'«El Club de la Comedia». Afortunadament.

Omplen els teatres fotent-se'n de les misèries humanes. Si nou de cada deu dentistes recomanen xiclets sense sucre, ells són el fill de p. que recomana xiclets amb sucre.

Tenen un públic fidel i incondicional però són capaços d'atrapar generacions més joves amb només quatre vídeos casposos penjats a Internet.

Es pot gaudir d'ells per capes, però quan s'ha après realment a escoltar-los, el delit és absolut.


Dia de la funció: DISSABTE 14 D'ABRIL Hora d'inici de l'espectacle: 22:00 H
Lloc: TEATRE EL JARDÍ, FIGUERES Preu per entrada: 15,00 €
Espectacle en llengua castellana Fragment de vídeo
(Aquests artistes no tenen web oficial) COMPRAR L'ENTRADA