Publicitat Interfren

La gran comèdia     del 15 al 23 d'abril de 2011
Facebook


Aquest any hi ha més raons que mai per assistir al Festival Còmic de Figueres. La primera és la de sempre: el món va com va i sense sentit de l'humor la vida seria un mal rotllo. Com suportaríem les terrabastades que ens sobrevenen del món de la política, de les entitats bancàries, de l'apassionant món de la parella?

La segona raó és només per als optimistes: si tot funciona a la perfecció, si tot són flors i violes... ¡que continuï la festa!

La tercera raó és purament pràctica. En quin coi de festival del món es poden veure artistes de renom internacional, espectacles dels grans circuits teatrals, estrenes absolutes per només deu euros l'entrada i una copa de cava de regal?

El quart argument té a veure amb el plaer d'asseure's en una platea de cabaret amb les seves taules, les seves butaques, els seus elegants cambrers i cambreres, la seva llum tènue...

Enguany el Festival Còmic de Figueres ofereix cinc vetllades completes d'humor i un espectacle per a tots els públics com pocs se n'han vist a Catalunya. I a més a més el Madrid-Barça de la trenta-dosena jornada de lliga en pantalla gegant i amb accions divertides.

Una oferta de Setmana Santa amb millors preus que Ryanair i sense publicitat enganyosa. Riguis el que riguis et costarà igual de barat.

> > Menys

Vídeo promocional: Robatori al Museu Dalí

Organitza:
TiP Produccions per a l'Ajuntament de Figueres