Publicitat Interfren

< < Concurs "El Sonat de l'any"

Cabaret Còmic     Un espai de somni


Per primer cop en la seva història el Teatre Municipal El Jardí es transformarà en un cabaret. Un pati de butaques de 332 localitats amb 76 taules degudament decorades i exquisit servei de bar, una embocadura escènica amb telons de music-hall i un sostre fet de làmpades vermelles de diferent mida i penjades a diferents altures.

Un cabaret de somni que tindrà la possibilitat d'ampliar l'aforament obrint la resta de platea i els pisos superiors del teatre fins a poder acollir un total de 882 espectadors.


Les nits més boges de L'Empordà

El Jardí en format cabaret

Després de cada funció el Festival Còmic es transformarà en un cabaret on artistes de tots els gèneres presentaran els seus treballs a concurs.

 

Entrada lliure

En finalitzar els espectacles de pagament el Teatre El Jardí obrirà les seves portes a tots els amants del cabaret i altres ànimes perdudes.

Els espectadors que hagin assistit a la representació del dia i vulguin allargar la vetllada podran conservar les seves localitats.

Entrada no permesa als menors d'edat.


Presentadora i pianista

Cada nit, les populars artista i presentadora Txe Arana i la pianista Clara Peya conduiran una gala oberta a tot tipus de propostes.


Txe Arana


Clara Peya



Organitza: TiP Produccions per a l'Ajuntament de Figueres