Laughing Buddha

Deixeu-vos estar...

Deixeu-vos estar de farmàcies i pastilles, de psicòlegs i psiquiatres, d'astròlegs i tarots, de balnearis, de teràpies cares... Només per uns dies, oblideu-vos-en.

Oblideu-vos de la crisi econòmica, de la crisi de parella, de la crisi de valors, de l'excés de pes i les arrugues, dels llibres d'auto-ajut.

Festival Còmic de Figueres, tercera edició. Nou espectacles per a tots els gustos i totes les edats al teatre i al carrer, gratuïts o a preus econòmics. Nou espectacles per quaranta euros. Sense recepta mèdica. No trobareu millor oferta. No hi ha millor teràpia.

Aquest any veurem un parell de veterans de l'humor verbal molt apreciats pels seus respectius admiradors, un holandès brillant d'estrena absoluta al nostre país, una pallassa que els té molt ben posats, teatre de carrer, teatre d'aparador, un clown ingenu, comediants, acròbates de l'humor.

No hi ha excusa que valgui, l'humor és necessari. El context econòmic general continua essent tràgic, per això més que mai, Festival Còmic. Prou de banquers àvids, de gent corrupta i de poca-soltes. Per uns dies prou.