Del 24 d'abril al 3 de maig de 2009


PRESENTACIÓ GENERAL

A L'Empordà hi brota l'humor des de temps immemorials. Aquest festival no és res més que una mostra més de la capacitat natural d'aquesta terra per a prendre's la vida amb bon humor.

Aquest any es presenten uns artistassos australians que estan grillats, un mestre de mestres de l'humor físic, un duet tragicòmic que són medicina pura, una pallassa plena de fantasia i un trio de músics que utilitzen els instruments per a fer música i fer riure tot alhora, i que presenten el seu espectacle per primer cop al nostre país.

Als més petits els esperen en Madaleno i en Melindro, un espectacle itinerant amb gaites i percussions, unes titelles que acaben de guanyar el premi Max al millor espectacle infantil de l'any 2008 i una companyia catalana que va recollir el guardó a la millor escenografia de la prestigiosa Feria Europea de Teatro para Niños i Niñas de Xixón.


A viure de riure

El Festival Còmic de Figueres ha elaborat una recepta feta d'espectacles contrastats, rics en matisos, humanitat, valors i emocions. Una programació pensada per a fer viure de riure. Encara que també s'hi val venir a riure per a oblidar.

Un bon sopluig mentre tots plegats esperem que passi el tràngol. O foteu-li ruixat. Però no li'n dieu crisi que és de covards.