Impro Barcelona

Todos a la cárcel

 

No, no fa gràcia. El món artístic es troba sota la injustícia d’uns tribunals que només troben divertits els atacs als que no pensen com ells. Per això et convidem a riure el doble: de la mà d’Impro Barcelona recrearem escenes i situacions d’allò més comunes. Si ets una prevaricadora, un sediciós, si t’agrada practicar el tràfic d’influències, si no et maregen les portes giratòries aquest és el teu espectacle. Vine a la presó i feina feta! Després alguns artistes i periodistes afectats per la censura i la repressió compartiran amb nosaltres les seves experiències. Una catarsi per agafar força i continuar dempeus.

La llibertat d'expressió

A debat

Amb la presència d'artistes i periodistes afectats

    Participants:


    • Pablo Hasél (MC i poeta), Valtònyc (raper), Cassandra Vera (escriptora i estudiant d'Història), Jair Domíngez (periodista), Jordi Pesarrodona (regidor de Cultura), Alexandra Rodríguez (advocada penalista)
    • Condueix l'acte: Anna Punsí, periodista especialista en successos i tribunals



    Després de l’últim espectacle de la programació del Festival Còmic de Figueres «Todos a la cárcel» d’Impro Barcelona es podrà romandre a l’Antiga Presó de Figueres encara una estona més. En consonància amb moltes altres iniciatives arreu del país es donarà veu a persones  afectades per l’actual retrocés democràtic del dret a la llibertat d’expressió.


    Qui podia pensar que els drets fonamentals que fins ara ens emparaven quedarien en paper mullat? Hi ha veus que han estat reprimides perquè la llibertat d'expressió ha deixat de ser un dret. Només les calúmnies haurien de ser censurables. Sempre que es tanqui una porta a la lliure expressió se n'ha d'obrir una altra. El dilluns 2 d’abril de 2018 una antiga presó restarà oberta al debat com a símbol de la lluita pels drets i les llibertats.


    L'ESPECTACLE

    Dilluns 2 d'abril, 17:00 h

     

    Antiga Presó

    Carrer Sant Pau, 158, Figueres

     

    Gratuït

     

    60 minuts

    Català, castellà, improvisació

    EL DEBAT

    Dilluns 2 d'abril, 18:30 h

     

    Antiga Presó

    Carrer Sant Pau, 158, Figueres

     

    Segueix el debat en streaming a través de la Revista Esguard: